Νέα και Άρθρα

Summer vaping tips!

Summer vaping tips! Φίλοι συνατμιστές το καλοκαίρι είναι εδώ και η αλήθεια είναι πως παρόλο που λατρεύουμε την εποχή αυτή , όσον αφορά το άτμισμα μπόρεί να μας δυσκολέψει λίγο… Μην ανησυχείτε γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Μερικές συμβουλές για ξέγνοιαστο καλοκαιρινό άτμισμα! Υγρά αναπλήρωσης Τα υγρά αναπλήρωσης αρχίζουν να αλλοιώνονται σε θερμοκρασίες άνω των 40C. Για το λόγο .

Η αλήθεια για το Η.Τ.

Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Μπορεί να αντικαταστήσει το συμβατικό κάπνισμα και κατά πόσο αποτελεί “θεραπεία”; Ποιες αλήθειες και ποια ψέματα περιβάλλουν τη χρήση του, όσον αφορά τις επιπτώσεις στην υγεία… παθητικών και μη ατμιστών (Pics)   Σοφία Κατσαρέλη Νοέμβριος 05 2014 07:46   Η μελιτζάνα, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση, εμπεριέχει νικοτίνη. Κι είναι ένα από τα .

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ασφαλέστερο από το κανονικό

Σύμφωνα με έρευνα του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι 95% λιγότερο επιβλαβές από τον καπνό και θα έπρεπε να προωθείται ως βοηθητικό εργαλείο για τη διακοπή του καπνίσματος. Το άτμισμα είναι ασφαλέστερο από το κάπνισμα και θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση του παραδοσιακού τσιγάρου, υποστηρίζει το τμήμα Public Health England (PHE) του Βρετανικού Υπουργείου, στην πρώτη .

Καλώς ήρθατε!!

        Σας καλωσορίζουμε στην νέα μας ιστοσελίδα. Μέσα από αυτή, θα μπορέσετε γνωρίσετε εμάς αλλά και τα προϊόντα μας και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας
X