Summer vaping tips!

Summer vaping tips!
Φίλοι συνατμιστές το καλοκαίρι είναι εδώ και η αλήθεια είναι πως παρόλο που λατρεύουμε την εποχή αυτή , όσον αφορά το άτμισμα μπόρεί να μας δυσκολέψει λίγο… Μην ανησυχείτε γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ!
Μερικές συμβουλές για ξέγνοιαστο καλοκαιρινό άτμισμα!

Υγρά αναπλήρωσης

  • Τα υγρά αναπλήρωσης αρχίζουν να αλλοιώνονται σε θερμοκρασίες άνω των 40C. Για το λόγο αυτό τα κρατάμε σε σκιερό και δροσερό μέρος! Πιστέψτε μας δεν θέλετε να ατμίσετε ένα υγρό που έχει μείνει μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες μέρα μεσημέρι!Στη παραλία μπορούμε να τα έχουμε σε μια αεροστεγή θήκη και στη σκιά.
  • Επίσης λόγω της υψηλής θερμοκρασίας έχουν την τάση να γίνονται πιο ρευστά κι έτσι έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για διαρροή. Καλό θα είναι λοιπόν για να το αποφύγουμε να χαμηλώνουμε λίγο τα watt/volt στη μπαταρία μας και να ελέγχουμε να είναι η αντίσταση και ο ατμοποιητής μας καλά στη θέση τους.
  • Τέλος τους καλοκαιρινούς μήνες τα υγρά αναπλήρωσης διαστέλλονται και θα σας προτείναμε να μην γεμίζετε το τανκάκι σας μέχρι πάνω αλλά να αφήνετε λίγο παραπάνω χώρο από ότι συνήθως για να αποφύγετε τυχόν διαρροές λόγω της αλλαγής θερμοκρασιών (έξω ζέστη – μέσα κλιματιστικό)

Μπαταρίες

Όπως όλοι ξέρουμε στα ηλεκτρονικά τσιγάρα χρησιμοποιούνται κυρίως μπαταρίες λιθίου. Επίσης όλοι γνωρίσουμε πως οι μπαταρίες λιθίου με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι θανάσιμοι εχθροί! Μια μπαταρία λιθίου σε θερμοκρασία άνω των 38C αρχίζει να διασπάται με αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος ζωής της και να χρειάζεται πιο συχνή φόρτιση. Ακόμα οι μπαταρίες μας σε θερμοκρασίες άνω 46C μπορούν να οδηγήσουν σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Κι επειδή τα πυροτεχνήματα είναι για ευχάριστες εκδηλώσεις και μόνο…
  • Δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ μα ποτέ τη μπαταρία μας στο αυτοκίνητο τις καλοκαιρινές ημέρες για πολλές ώρες , με τη θερμοκρασία που ανεβάζει ένα αυτοκίνητο κλειδωμένο στον ήλιο του καλοκαιριού είναι αυτονόητο το γιατί. Και το εννοούμε ΠΟΤΕ
  • Αποθηκεύουμε τις μπαταρίες μας κάπου ξέχωρα. Η επαφή των μπαταριών λιθίου με άλλα μέταλλα όπως κλειδιά, κέρματα, άλλες μπαταρίες μπορεί να προκαλέσει μικρότερη διάρκεια ζωής στην καλύτερη και βραχυκύκλωμα της μπαταρίας στη χειρότερη περίπτωση.
  • Αποφεύγουμε να φορτίζουμε τη μπαταρία μας με αντάπτορα αυτοκινήτου (αναπτήρας) ή σε θύρα usb αυτοκ\του. Έχουν την τάση να υπερθερμαίνονται και αυτό δε βοηθά στη ζωή της μπαταρίας μας. Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε φροντίστε να είστε παρόν κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Παραλία

Για να ευχαριστηθούμε και ήλιο και θάλασσα και άτμισμα εμείς θα προσέχουμε να μη πιάνουμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με βρεγμένα χέρια,να μη γεμίζουμε τον ατμοποιητή τέρμα αλλά λίγο λιγότερο, να το αποθηκεύουμε σε μια τσάντα στη σκιά πριν βουτήξουμε, να το αφήνουμε λίγο στην άκρη αν το νιώσουμε να καίει και προς θεού να μη το ξεχάσουμε στο αυτοκίνητο!

Καλές βουτιές!!!!!!

VAPORaki vapeteam

www.vaporaki.gr

Αφήστε μια απάντηση